Utilizamos únicamente cookies estrictamente necesarias, para evaluar la actividad de la Web y mejorar nuestro servicio

LEGENDARI - PACK [CD "Terra de Somiadors" + CAMISETA]

Nuevo


Comprueba tu talla en Guía de tallas

*Envíos nacionales e internacionales

Más detalles

19,95 €IVA incluído

El pack incluye:

*CD "Terra de Somiadors" en formato jewelbox

*Camiseta Oficial (Talla y color a elegir)

 

Legendari, el grup musical de folk rock català amb esperit trobadoresc, llança el seu primer disc ‘Terra de Somiadors’. Les seves cançons, amb melodies alegres i energètiques, matisos medievals, lletres històriques i llegendàries, transporten a l'oient a mons antics i fantàstics de la cultura catalana.

Per la producció del seu primer disc ‘Terra de Somiadors’, el grup vallesà ha comptat amb el productor Carles Puntí (Stay Homas, Judit Netherman), d'estudis Wasabi. El disc és el resultat d'un any de feina on els membres del grup comenten que estan molt satisfets.

El disc ‘Terra de somiadors’ és un disc conceptual que narra la història d'un pastor de la Catalunya del Nord del segle XIII en la recerca del seu sentit de vida. En un temps convuls de guerres i heretgies, el nostre protagonista començarà un pelegrinatge cap a la terra de trobadors, als comtats de Girona, on es trobarà diferents personatges que el guiaran i l'ajudaran en el seu camí espiritual. Trobairitz's (trobadores en occità), savis bruixots, alquimistes, cabalistes, tots ells perseguits per la Santa Inquisició. El pastor descobrirà noves idees que li donaran resposta a tots els seus perquès i neguits més profunds. Entendrà que la música, el ball, la creativitat i l'amor als seus són les fonts d'inspiració que el faran sentir viu i il·lusionat per a estimar-se a ell mateix, poder cuidar els altres i apreciar la natura que l'envolta. D'aquesta manera, emprendrà un nou camí de retorn prop dels seus éssers més estimats.

El 19 de març presentaran el disc al Teatre Auditori de Cardedeu. Comptaran amb la col·laboració d'Acers Trempats, grup de teatre de recreació medieval. Conjuntament, representaran la història que ens narra el disc.


Legendari, el grupo musical de folk rock catalán con espíritu trovadoresco, lanza su primer disco ‘Terra de Somiadors’. Sus canciones, con melodías enérgicas, matices medievales, letras históricas y legendarias, transportan al oyente a mundos antiguos y fantásticos de la cultura catalana.

Para la producción de su primer disco ‘Terra de Somiadors’, el grupo del Vallés ha contado con el productor Carles Puntí (Stay Homas, Judit Netherman), de estudios Wasabi. El disco es el resultado de un año de trabajo tras el que los miembros del grupo comentan que están muy satisfechos.

El disco ‘Terra de Somiadors’ es un disco conceptual que narra la historia de un pastor de la Cataluña del Norte del siglo XIII en la búsqueda de su sentido de vida. En un tiempo convulso de guerras y herejías, nuestro protagonista empezará una peregrinación hacia la tierra de trovadores, en los condados de Girona, donde se encontrará diferentes personajes que le guiarán y le ayudarán en su camino espiritual. Trobairitz's (trovadoras en occitano), sabios brujos, alquimistas, cabalistas, todos ellos perseguidos por la Santa Inquisición. El pastor descubrirá nuevas ideas que le darán respuesta a todos sus porqués e inquietudes más profundas. Entenderá que la música, el baile, la creatividad y el amor a los suyos son las fuentes de inspiración que le harán sentir vivo e ilusionado para quererse a sí mismo, poder cuidar a los demás y apreciar la naturaleza que le envuelve. De este modo, emprenderá unnuevo camino de regreso cerca de sus seres más queridos.

El 19 de marzo presentarán el disco en el Teatre Auditori de Cardedeu. Contarán con la colaboración de Acers Trempats, grupo de teatro de recreación medieval. Conjuntamente, representarán la historia que nos narra el disco.